In 2015, exporturile Arctic au totalizat 1,2 md. lei

Producatorul de electrocasnice Arctic din Gaeordm;ti a exportat anul trecut frigidere ?si congelatoare Beko in valoare de 1,2 mld. lei 270 mil. euro , cu 13,4% mai mult decat in 2014. Produsele made in Romania au ajuns pe circa 60 de piete din toata lumea, din Franta in Turcia ?si din Africa de Sud in Germania.
Brandul de electrocasnice Beko este unul dintre cele mai cunoscute din lume, insa putini ordm;tiu ca o parte dintre frigidere sunt realizate in Romania. Totu?si, brandul este cunoscut la nivel mondial mai ales ca din vara lui 2014 este sponsorul oficial al clubului FC Barcelona, cea mai puternica echipa de fotbal din lume anul trecut. Brandul apashy;re pe echipamentul folosit de Barceshy;lona in intalnirile din campioshy;nashy;tul Spaniei.
Turcii de la Arcelik, proshy;prietarul Arctic, spushy;neau anshy;teshy;rior ca acest parteshy;neriat ar pushy;tea avea un impact semnishy;fishy;cashy;tiv asupra businessului in conshy;texshy;tul in care spaniolii au la nivel monshy;dial 300 de milioane de fani, care s-ar putea transforshy;ma in clishy;enti ai produselor comshy;pashy;niei.
Arcshy;tic este cel mai putershy;nic produshy;cator de electroshy;casshy;nice, cu afaceri de 1,8 mld. lei 400 mil. euro anul trecut, in creordm;tere cu 18% fata de 2014.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *