In 2014, SC Diana SRL isi va extinde reteaua de magazine

Raspunzand unei serii de intrebari, Iulia Popescu, specialist marketing al SC Diana SRL, a declarat pentru Revista Piata ca, in 2014, continuarea reducerii TVA la produsele alimentare va adauga un nou element de atractivitate, cu consecinte poz-itive pentru activitatea magazinelor Diana. Magazinele Diana sunt furnizoare importante de produse si de preparate din carne. Principalele atribute ale acestora sunt prospetimea si calitatea garantate de noi, in numele producatorului care face parte din acelasi grup de firme.
O alta tinta a anului va fi continuarea politicii de extindere a retelei de magazine Diana, in ritmul aplicat in ultimul timp, inclusiv in anul 2013. Dezvoltarea retelei noastre in regiune s-a dovedit cea mai buna politica de comunicare si de intarire a increderii clientilor in calitatea serviciilor noastre comerciale.
Nu in ultimul rand, SC Diana SRL va urmari monitorizarea permanenta a raspunsului clientilor la oferta de produse si modelarea acesteia in timp real. Comportamentele pe piata ale clientilor magazinelor Diana sunt principiul fundamental dupa care se remodealeaza oferta comerciala a retelei de magazine. Mai multe, pewww.revista-piata.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *