In 2014, Hochland Romania va dezvolta exportul in zona Adriaticii

Anul 2014 o sa fie unul interesant, cu schimbari si evenimente importante la nivel macroeconomic si politic, care vor influenta si industria lactatelor., a declarat Sorin Timus, Directorul General al Hochlan Romania, pentru Revista Piata.
Unele dintre principalele elemente care vor avea impact major asupra pietei sunt:Normarea stricta, impusa de Uniunea Europeana asupra materiei prime va genera fluctuatii in disponibilitatea acesteia pentru prelucrare, stabilitatea FOREX in Romania, care este un factor important pentru industria noastra, dar si faptul ca2014 este un an important din punct de vedere politic in Romania si cred ca eventualele decizii politice cu impact economic pot influenta si industria lactatelor., a adaugat acesta.
Potrivit lui Sorin Timus, principalele tinte vizate in 2014 vor fi: aceeasi preocupare pentru inovatie adusa produselor noastre cu beneficii clare pentru consumator, preocuparea de a investi in oameni, in echipa Hochland, o echipa performanta, cu rezultate dovedite si dezvoltarea brandului Hochland pentru zona de export Adriatica. Mai multe, pewww.revista-piata.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *