IEG și Koelnmesse vor organiza în comun, la Rimini, târgul Dolce World Expo

IEG și Koelnmesse vor organiza în comun, la Rimini, târgul Dolce World Expo

Potrivit unui comunicat comun, IEG – Italian Exhibition Group și Koelnmesse au semnat un memorandum de înțelegere („MoU”) pentru un parteneriat strategic care va avea ca rezultat Sigep.

Evenimentul internațional va avea loc la Rimini Expo al IEG și spectacolul emblematic pentru produsele Made in Italy în gelato, patiserie artizanală, panificație, ciocolată și sectoarele cafelei, lansate în locații din întreaga lume în care au loc expoziții comerciale susținute de Anuga, precum și noi piețe care sunt potențial profitabile pentru Sigep și Anuga deopotrivă.

În conformitate cu Memorandumul de înțelegere, IEG și Koelnmesse își unesc forțele pentru a explora strategic organizarea comună a noilor ediții ale Sigep, The Dolce World Expo, în locurile în care Koelnmesse își organizează deja rețeaua de evenimente susținute de Anuga – o platformă alimentară lider la nivel mondial, de la brânzeturi la alimente congelate, de la băuturi calde la mâncăruri fine și perisabile – și, eventual, să exploreze noi piețe, unde niciunul dintre cei doi jucători nu este încă prezent.

„Într-un context internațional de „continentalizare progresivă” a târgurilor comerciale”, spune Corrado Peraboni, CEO al Italian Exhibition Group, „am semnat un nou acord strategic pentru unul dintre evenimentele noastre de vârf: Sigep.

După Green Technologies și Wellness, proiectăm, prin urmare, ambasadorul italian al dolce foodservice în lume, la scară globală, cu forța motrice a unui eveniment alimentar de top precum Anuga. Această strategie este atât o reacție la contextul în schimbare al conexiunilor internaționale, cât și o anticipare a tendințelor care vor influența afacerile din expozițiile comerciale în următorii ani.»

„Suntem foarte mulțumiți de noul parteneriat strategic cu IEG. Legătura noastră puternică cu Italia este unul dintre cele mai importante atuuri pentru târgurile noastre comerciale din domeniul alimentației și tehnologiei alimentare din întreaga lume.

Împreună cu IEG, putem construi pe acest lucru și ne putem asigura sinergii suplimentare și deschiderea de noi piețe în cadrul rețelei noastre mondiale Anuga”, explică Gerald Böse, președinte și director executiv al Koelnmesse GmbH. „Acest lucru completează perfect joint venture-ul deja existent cu Fiere di Parma, în legătură cu Cibustec.”

Italian Exhibition Group S.p.A. – o societate pe acțiuni listată la Euronext Milano, o piață reglementată organizată și administrată de Borsa Italiana S.p.A., deține o rețea consolidată de produse alimentare și băuturi, un sistem de târguri de vârf care reprezintă Hubul italian pentru dezvoltarea pieței globale Out of Home.

IEG, cu facilitățile sale în Rimini și Vicenza, a atins liderul național de-a lungul anilor în organizarea de târguri și conferințe. Dezvoltarea activităților în străinătate – și prin joint-venture cu organizatori globali sau locali, în Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, China, Mexic și India, de exemplu – vede acum compania poziționată în topul operatorilor europeni din sector. https://www.iegexpo.it/en

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *