Icelandia livreaza zilnic 25 de tone de gheata alimentara

Gabriel ?si Florin Pleordm;ca, doi frati din Oradea de 40 de ani, respectiv 42 de ani, au dezvoltat fabrica de gheata alimentara Icelandia in hipershy;marketuri ?si in segmentul HoReCa, dar gheata se preteaza si utilizarii indepozitelor de alimente.
Ideea afacerii a venit in urma cu 13 ani cand Gabriel Pleordm;ca ?si soshy;tia lui au observat ca pe barul dintr-o pizzerie frapiera era in pershy;manenta goala, noteaza Ziarul financiar.
La cateva luni dupa aceasta poveste am fost in vizita impreuna cu Florin, fratele ?si asociatul meu, in Ungaria unde am vazut afacerea. Am contactat compania, ne-am intalnit cu proprietarii ?si de acolo incepand, totul s-a transformat in istorie, povesteordm;te Gabriel Pleordm;ca, absolvent al Facultatii de Ingineria Manageriala ?si Tehnologica, profil inginerie economica. La acel moment fabrica Icelandia era singura de acest gen din tara.
Unitatea de productie pe care o detin cei doi frati in Oradea a ajuns la o productie de 25.000 de kilograme de gheata pe zi comparativ cu anul de debut cand doua ma?sini ruseordm;ti produceau in total 50 de kilograme de gheashy;ta pe zi. Icelandia are in porshy;tofoliu atat gheata cushy;buri, macinata pentru cockshy;tailuri sau vrac, cat ?si sculpturi de gheata sau blocuri de gheata. Mai multe, pe www.zf.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *