Hala Astrigma de la Frisomat, perfecta pentru depozitare

Apreciata ca fiind cea mai inovatoare companie din domeniul structurilor metalice, halelor si spatiilor de depozitare, Frisomat continua sa ofere proiecte eficiente clientilor sai din agribusiness. Una dintre solutiile constructive pe care Frisomat le propune fermierilor este reprezentata de hala tip Astrigma, cu utilizare multipla ce include depozitarea recoltelor sau a utilajelor agricole.
Unul dintre beneficiarii unei hale Astrigma ridicate de Frisomat este Agroserv SRL, iar depozitul de cereale a fost construit in comuna Borcea, din judetul Calarasi.Tipul constructiv propus, hala Astrigma, ofera marele avantaj ca structura metalica permite deschideri libere, intre 10 si 25 metri, cu inaltimi mari, de pana la 6 metri. De asemenea, structura este complet galvanizata strat de zinc 275 gr/m2 , oferind o protectie anticoroziva esentiala pentru destinatia constructiei, tinand cont ca exista multa umiditate de la cerealele recoltate, explica specialistii Frisomat care au luat parte la proiectul din Calarasi.
Renumele companiei si costurile reduse de intretinerea a halei au contat in alegerea proiectului de catre beneficiar. Motivatia alegerii unei hale Frisomat a constat in faptul ca beneficiarul considera ca este un produs de marca si, totodata, are un mare avantaj in timp,privitor la costurile reduse de intretinere. La acestea se adauga experienta constructiva in domeniu, existenta unui singur furnizor pentru hala si accesorii si montajul rapid, efectuat cu echipele proprii, ne-au mai declarat reprezentantii Frisomat Romania. Mai multe, pe www.agrointel.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *