Gura lumii spune ca Recas ar urma sa fie vanduta

Investitorii straini sunt interesati de productia de vin din Romania, piata care a trecut in ultimii ani prin procese ample de retehnologizare ?si replantare ?si care incepe sa puna pe rafturile magazinelor ?si in restaurante vinuri de calitate superioara.
Pe lista investitorilor se afla jushy;catori precum Cramele Recaordm;, Cramele Halewood sau Roshy;tenshy;berg. In momentul de fata Crashy;mele Recaordm; este unul dintre cele mai bune tinte din busishy;nessul de profil daca anashy;lizam atat datele financiare, cat ?si profilul afacerii ?si produsele, spune o sursa din piata care arata ca mai multe fonshy;duri de investitii, dar ?si jucatori strashy;teshy;gici straini sunt cu ochii pe industria vinului, o piata de 350 mil. euro anual.
Perspectivele de dezvoltare ?si rezultatele pe care le-am obtinut nu justifica din partea niciunuia dintre actionarii nostri un interes de a vinde sub nicio forma vreuna dintre entitatile care compun societatea comerciala Cramele Recaordm;, au spus pentru ZF represhy;zentantii companiei. Represhy;zenshy;tantii Rotenberg neaga la randul lor inshy;forshy;matia, pe cand Dan Muntean, direcshy;toshy;rul general al Halewood, a spus ca nu ordm;tie nimic despre o vanzare.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *