Greenyard își vinde divizia de afaceri cu ciuperci

Greenyard își vinde divizia de afaceri cu ciuperci

Greenyard și Cornerstone Investment Management au ajuns la un acord privind vânzarea Greenyard Prepared Netherlands, o companie de prelucrare a ciupercilor, informează RetailDetail.

Gigantul belgian de fructe și legume va vinde Greenyard Prepared Netherlands companiei poloneze de investiții Cornerstone Investment Management. Compania olandeză este specializată în prelucrarea și ambalarea ciupercilor proaspete în conserve și borcane și are o fabrică în Velden, un sat lângă Venlo.

Tranzacția, evaluată la 17 milioane de euro în acțiuni, se așteaptă să fie finalizată în timpul verii. Potrivit Greenyard, dezinvestirea nu va avea „niciun efect semnificativ” asupra rezultatelor grupului, dar va contribui la reducerea raportului datoriei companiei în continuare.

„Odată cu dezinvestirea Greenyard Prepared Netherlands, ne finalizăm transformarea și ne putem concentra pe accelerarea în continuare a afacerii noastre de bază globale, continuând în același timp să ne consolidăm relațiile strategice”, a declarat Hein Deprez, co-CEO al grupului de fructe și legume.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *