GEA a vandut in Asia utilaje de peste 163 de milioane de euro

Profitand de cresterile de pe piata Chinei s a tarilor din Orientul indepartat, GEA a realizat in 2013 vanzari de peste 163 de milioane de euro, fata de 127 de milioane, in anul 2012, fapt care o situeaza pe primul loc inTop-ul cresterilor de vanzari de tehnologii din acea parte a lumii.
Axel Wolferts, General Manager al GEA, pentru zona China-Asia, a declarat pentru DairyReporter ca vanzarile inregistrate reflecta noua orientare a companiei fata de necesitatile directe ale fermierilor asiatici, dar si a companiilor producatoare, o buna parte din utilaje fiind acelea ale fabricarii laptelui praf, mai ales in conditiile in care China urmareste sa isi asigure stocuri importante de lapte praf.
Volumul cel mai mare de vanzari, adica, 70 de milioane de euro, a fost realizat in ultimul trimestru al anului trecut. Wolferts a adaugat: In conditiile in care piata europeana este destul de dificila, pentru vanzarile de tehnologii, GEA aluat decizia de a se extinde spre zona Asiei, urmand ca, in viitor, sa se concentreze pe consolidarea pietei din Noua Zeelanda, in sensul furnizarii de tehnologie pentru fermieri.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *