Găselnița de marketing care transformă prăjiturile în “Poeme de primăvară”

Găselnița de marketing care transformă prăjiturile în “Poeme de primăvară”

Poem Caffe, o cofetărie din mijlocul orașului Brăila, și-a propus să transforme produsele în povești, cu ajutorul unui catalog- statement, intitulat “Poeme de Primăvară”.

Catalogul este primul din seria dedicată anotimpurilor și conține o selecție de prăjituri disponibile pentru publicul local și organizatorii de evenimente.

Catalogul este disponibil pe site-ul cofetăriei și se adresează publicul pasionat de dulciuri de calitate, produse în laboratorul condus de Vera Maxim, fondatorul brandului Poem.

Catalogul prezintă dulciurile preferate ale primăverii, de la bomboane de ciocolată, până la prăjituri unice, realizate în exclusivitate în laboratorul cofetăriei.

Catalogul va fi disponibil timp de trei luni pentru comenzi la nivel local sau național. Livrările pentru alte orașe se fac exclusiv pentru evenimente.

Imaginile din catalog au fost realizate la Palatul Suter din București, iar garderoba influencerului Anne Beceheru a fost asigurată de Clara Rotescu. Responsabilă pentru strategia de influencer marketing este agenția Creative Communication, care a urmat un concept general realizat de Yellows.ro.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *