Friptura Iohanis exista; In curand, friptura Herr President!

Proprietarul unui restaurant din Cisnadioara, de langa Sibiu, avut ideea de a include in meniu inca de acum 10 ani o friptura botezata Iohanis, multumit de prestatia actualului presedinte ales al Romaniei, in calitatea sa de primar pe care inca o mai detine formal.
Iohannis ?si-a dat acordul pentru denumirea preparatului dar, nu numai atat, l-a ?si gustat, iar acum, in cinstea sa, restaurantul pregateordm;te doua preparate noi: un turnedo Herr President ?si un desert Santa Klaus, informeaza cotidianul Adevarul.
Acum 10 ani, insa, Klaus Iohannis era preordm;edintele Forumului German ?si cunoscandu-l ?si avand relatii de colaborare cu Forumul German, Liviu Duran, proprietarul locantei, si-a permis sa ii puna o intrebare, DomnuleKlaus Iohannis, sunteti de acord sa facem un produs care sa va poarte numele? ordf;i m-a intrebat ce inseamna acel produs, ?si dupa ce i-am explicat a spus Bun, ok, pune-i numele Iohannis, ?si aordm;a a aparut pieptul de pui Iohannis, povesteordm;te Liviu Durdun 63 de ani , managerul complexului turistic.
Astazi, preparatul-vedeta in meniul restaurantului de la Cisnadioara, puiul Iohannis a fost testat de insu?si cel care i-a imprumutat numele. Interesant este ca in 2004 a caordm;tigat al doilea mandat, deci era un brand ?si el ca primar. Cisnadioara fiind o zona de agrement in apropierea oraordm;ului Sibiu in week-end erau foarte multi oameni, era o zi de vara frumoasa ?si el a aparut ?si a zis In sfar?sit vad ca lumea vrea sa ma manance ?si la propriu, nu numai la figurat, povesteordm;te Liviu Durdun.
Pieptul de pui Iohannis costa 28 de lei ?si este un preparat extrem de cautat. De-a lungul anilor a fost un produs foarte bine promovat datorita gustului, datorita aspectului, ?si cei din afara zonelor din afara zonelor limitrofe Sibiului, citind in lista de meniu, intrebau ce inseamna Iohannis. Iohannis inseamna brandul primarului Klaus Iohannis. Este un produs foarte bine vandut, nu este cu mult colesterol, nu este un produs greu, cum de altfel credem ca nici preordm;edintia domnului iohannis nu va fi grea pentru Romania, spune Liviu Durdun.
Preparatul, spun bucatarii, este cautat mai ales de catre reprezentantele sexului frumos. Pieptul de pui Iohannis il facem de aproape 10 ani, merge foarte bine, este un preparat foarte bun, in general il consuma femeile, a venit ?si dansul aici la noi, a fost foarte incantat, spune Bogdan Marangoci 30 de ani , bucatar in cadrul complexului turistic.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *