Foodpanda și-a încetat operațiunile locale și pleacă din România

Foodpanda și-a încetat operațiunile locale și pleacă din România

Foodpanda informează că și-a încetat operațiunile comerciale în România, dar utilizatorii pot comanda produsele lor preferate de pe Glovo.

Începând de astăzi, Foodpanda s-a mutat pe Glovo în România, iar utilizatorii pot comanda în continuare produsele lor preferate.

În luna decembrie a anului trecut, Glovo a primit aprobare din partea Consiliului Concurenței pentru achiziționarea Foodpanda în România.

Începând cu data de 1 februarie 2021, utilizatorii Foodpanda care încearcă să comande produse prin intermediul aplicației sau prin intermediul site-ului sunt redirecționați către platforma Glovo, unde se vor putea înregistra cu ușurință, în câțiva pași.

Pentru a crea o experiență cât mai plăcută și pentru a fluidiza procesul de tranziție dintre cele două aplicații, tuturor clienților Foodpanda care nu s-au înregistrat încă pe Glovo le-au fost create conturi care se pot activa în trei click-uri de pe link-urile personalizate care vor fi transmise utilizatorilor prin email și prin notificări pe telefon.

Utilizatorii Foodpanda din România se pot bucura în continuare de toate restaurantele lor preferate, deoarece acestea se regăsesc acum pe Glovo. În total, în acest moment, în platforma Glovo sunt prezente peste 10.000 de restaurante.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *