FMLogistic a fost desemnat Cel mai bun furnizor european!

In cadrul celei de-a 11-a editii a Summitului 3PL care s-a tinut pe 13 noiembrie in Amsterdam, FM Logistic a fost desemnata Cel mai bun furnizor 3PL pentru retaileri de catre companiile din acest sector de activitate.
Obiectivul acestui eveniment organizat anual de catre Eyefortransport este promovarea furnizorilor logistici pentru excelenta operationala si valoarea adaugata a serviciilor oferite. FM Logistic a fost premiata la sectiunea Retail Supply Chain pe baza votului unui juriu format din reprezentantii a 17 sectoare de activitate- producatorii si retailerii europeni au desemnat FM Logistic ca fiind cel mai bun furnizor logistic al retilerilor, informeaza Revista Piata.
Acest premiu ne onoreaza. Sa fim alesi cel mai bun 3PL la categoria Retail Supply Chain este dovada increderii pe care clientii ne-o acorda, reprezinta aprecierea serviciilor cu un inalt nivel de calitate si aflate intr-un proces de imbunatatire continua , a declarant Jean-Christophe Machet, CEO FM Logistic.Cu o luna mai devreme, anticipand evolutia pozitiva a calitatii serviciilor oferite, FM Logistic Romania a fost premiata in cadrul Galei Premiilor Piata cu mentiune in baza votului acordat de furnizorii si retailerii din Romania. Mai multe, pe www.revista-piata.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *