Exporturile Can-Pack au ajuns la 50% din cifra de afaceri!

Can-Pack Romania, singura fabrica din Capitala in care se produc ambalaje pentru bere ?si suc, a finalizat anul trecut cu afaceri de peste 315 mil. lei 71 de milioane de euro , dupa ce a vandut 850 de milioane de doze metalice, potrivit zf.ro
Am incheiat 2014 cu circa 10% peste ce ne-am propus la cifra de afaceri ?si volume. Probabil ca ?si profitul va fi cam in aceea?si zona de creordm;tere, a declarat Cristian Cornea, directorul general al companiei. Fabrica are clienti in Romania, dar ?si in strainatate. Printre companiile pentru care fabrica doze metalice se numara Heineken, SABMiller, Bergenbier sau Tuborg Romania.
Datoram aceste rezultate in primul rand exporturilor, care au ajuns la circa 50% din cifra de afaceri, optimizarii continue a costurilor, ?si nu ma refer la reduceri, ci la obtinerea de rezultate mai bune cu acelea?si costuri.
ordf;i pentru acest an compania ?si-a construit o strategie bazata pe exporturi, oficialul Can-Pack Romania previzionand ca piata externa va contribui tot cu 50% in cifra de afaceri. Circa 2-3 luni mai temporizam unele contracte de export, poate totu?si apare un reviriment al pietei locale, pe care dorim sa o satisfacem cu prioritate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *