Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își va desfășura a XI-a ediție în zilele de 6 și 7 iunie 2022

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își va desfășura a XI-a ediție în zilele de 6 și 7 iunie 2022

Cel mai important eveniment din calendarul manifestărilor de gen din România, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, fiind organizată de Agenția infoGROUP și revistele Meat.Milk și infoFERMA în conformitate strictă cu reglementările sanitare în vigoare.

Ca de fiecare dată, cea de-a XI-a ediție va reuni elita fermierilor, procesatorilor, a furnizorilor de tehnologii și servicii din sectoarele de carne și lapte ale României. Alături de aceștia, la lucrări vor fi prezenți reprezentanții la vârf ai MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, precum și ai celor mai mari organizații profesionale din țară: Federația Romalimenta, ARC, APRIL, APCPR, FCBR, APAR, AMRCR, ProAgro și ai altor asociații profesionale din domeniile vizate.

Din programul evenimentului nu vor lipsi informările oficialilor, comunicările științifice, prezentările de tehnologii și servicii, workshop-urile și dezbaterile pe cele mai acute subiecte dar, mai ales, nu va lipsi dialogul dintre participanți, conferința Meat.Milk fiind, ca întotdeauna, cel mai bun loc de networking și cel mai oportun moment de identificare a noilor colaborări și afaceri, în beneficiul tuturor participanților.

Desigur, secțiunea B2B Expo își va avea locul său bine-meritat, la fel cum din program nu vor lipsi secțiunile Movie Meat.Milk, Forum Retail, Liber la cuvânt, dar și Consiliul de Miniștri, moment care va reuni foștii miniștri ai Agriculturii din ultimii 11 ani.

Gala Premiilor Meat.Milk este programată pentru seara zilei de 5 iunie, iar, pentru facilitarea dialogului bilateral, organizatorii vor amenaja Business Corner, locul discuțiilor discrete.

Partener media va fi și în acest an postul de televiziune Agro TV, care va transmite live, integral, lucrările conferinței, acestea putând fi urmărite și pe paginile Facebook: Meat.Milk-Expo-Conferinta si Revista, infoFERMA și infoALIMENT.

În perioada imediat următoare vom reveni cu informații despre tematica evenimentului, titluri, program, precum și cu toate noutățile de organizare.

NU UITAȚI!

În zilele de 6 și 7 iunie vă așteptăm la Hotel Alpin din Poiana Brașov, acolo unde va avea loc cea de-a XI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *