ETI, unul dintre cei mai mari angajatori din Industria dulciurilor din Romania

ETI European Food Industries, filiala locala a grupului turc ETI, care a inceput la jumatatea anului trecut productia de dulciuri in fabrica din Craiova, a ajuns la finalul anului trecut la 342 de angajati, conform datelor de la Inspectia Muncii.
Astfel, in aproximativ ordm;ase luni de la deschiderea fabricii, grupul din Turcia a devenit unul dintre cei mai mari angajatori din industria dulciurilor din Romania.
Inspectia Muncii a furnizat numarul de angajati la finalul anului trecut ?si nu a realizat o medie anuala, aordm;a cum sunt inregistrate datele la Ministerul de Finante.Numarul de angajati ai companiilor, in special cele din productie, fluctueaza de-a lungul unui an in functie de volumul comenzilor.
Investitia ETI din Craiova a fost facuta atat din fonduri proprii, cat ?si din imprumuturi ?si ajutor de stat. In proiectul pentru acordarea ajutorului de stat, compania se angajase sa recruteze 330 de oameni. Astfel, compania a ajuns la numarul de salariati promis. La jumatatea anului trecut, producatorul avea deja 190 de salariati, conform datelor de la Ministerul de Finante.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *