Encon- peste 50 de sortimente de conserve din fructe si legume

Firma F. Enculescu com SRL, infiintata in 1991 are ca domeniu de activitate productia de produse alimentare, predominant panificatie si patiserie. Ulterior firma a deschis o fabrica de prelucrare a conservelor din legume si fructe in localitatea Turnu-Magurele, acesta fiind obiectul de activitate desfasurat efectiv.
In anul 2000, beneficiind de experienta acumulata si dispunand de capitaluri proprii pantru investiti, societatea a inceput prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor sub marca proprie ENCON, cu orientarea exclusiv catre produsele finite de calitate superioara, competitive cu produsele din plan intern si international, naturale, fara conservanti sau alte adaosuri de substante chimice, coloranti sau aditivi.
Potrivit site-ului firmei, fabrica Enculescu este una din cele mai modernefabrici de conserve din legume si fructedin Romania, fiind amenajata utilata dupa standardele Uniunii Europene. Fabrica produce peste 50 de sortimente sub brandul ENCON dintre care amintim compoturile, dulceturile, gemurile, pasta de tomate, muraturile, conservele din legume, sosurile.
Principalii clienti ai firmei sunt diverse firme din toata tara care practica comertul cu amanuntul sau cu ridicata.
Mai mult despre produsele Encon pe www.encon.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *