Eco-Rom Ambalaje continua Programul Orasul Reciclarii

Eco-Rom Ambalaje, compania detinatoare a licentei Punctul Verde in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare de la agentii economici a obligatiei de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, a lansat, sub patronajul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, cea de-a doua editie a competitiei Orasul Reciclarii, adresata primariilor de municipiu.
Batalia reciclarii are loc in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014, iar primariile inscrise se vor lupta pe mai multe fronturi: cel al calitatii serviciilor de colectare separata a deseurilor de ambalaje, al celor mai bune munitii de constientizare si mobilizare a populatiei pentru a separa deseurile si, in final, al celor mai mari cantitati de deseuri de ambalaje colectate, informeaza Revista Piata.
,,Eco-Rom Ambalaje investeste anual 35% din aportul membrilor sai in parteneriatul cu autoritatile locale, iar rezultatul este unul important – peste 450 de acorduri incheiate cu autoritati admnistrative si un nivel de participare al populatiei cu 40% mai mare fata de acum 4-5 ani. Multumim celor care ni s-au alaturat programului Orasul Reciclarii si le dorim ca principale arme si munitii folosite in lupta sa fie aceleasi pe care si noi le folosim, respectiv: eficienta, performanta si transparenta, a declaratSorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.
Un numar de 32 de municipalitati in care Eco-Rom Ambalaje sustine dezvoltarea serviciilor de colectare separata au raspuns pozitiv chemarii la lupta: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti-Sectoarele 3 si 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Iasi, Medias, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Targu Jiu, Tulcea, Zalau, Barlad, Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiesti, Slatina, Suceava, Targu Secuiesc, Vaslui. Mai multe, pewww.revista-piata.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *