Drojdia uscată activă transformă producția de panificație

Drojdia uscată activă transformă producția de panificație

Producătorul global de drojdie, Angel Yeast, încearcă să avanseze industria de panificație cu răspunsul său de înaltă calitate, avantajos și ușor de utilizat la multe dintre provocările de panificație de astăzi, notează Bakeryandsnackes.

Drojdie uscată premium: O nouă eră a coacerii îmbunătățite

Cu o prezență puternică în industria de panificație, specialistul în drojdie și fermentație a produs două tipuri de produse Premium Dry Yeast în soiuri cu conținut ridicat și scăzut de zahăr pentru a oferi sectorului de panificație un ingredient de înaltă calitate, care este convenabil, rapid și stabil.

Angel Yeast este renumit pentru dezvoltarea drojdiei, derivatelor de drojdie și a produselor biologice aferente care se concentrează pe ingrediente naturale în produse hrănitoare și sănătoase, cu un gust delicios.

Drojdia, sau Saccharomyces cerevisiae, a fost un ingredient căutat și de încredere de secole, folosit de brutari pentru a încânta consumatorii cu formulări atrăgătoare. Industria de panificație are o apreciere de lungă durată a drojdiei datorită capacității sale de a îmbunătăți textura, stabilitatea, proprietățile nutriționale și procesul general de fabricație a produselor de panificație.

În ultimii ani, oamenii din întreaga lume au fost mai conștienți de importanța și beneficiile alimentelor hrănitoare, sănătoase și gustoase.

Creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor privind sănătatea, cerințele pentru alimente coapte și extinderea treptată a grupului de consum au condus la cereri în creștere pentru iterații ale produselor și procese de producție în evoluție.

Reproiectarea ingredientelor de panificație le permite consumatorilor să experimenteze o industrie de panificație reimaginată. Producătorii de astăzi urmăresc unul care promovează dezvoltarea industriei și accelerează îmbunătățirea consumului, precum și industrializarea produselor de panificație și gustări.

Noua drojdie uscată premium extrem de activă de la Angel Yeast se străduiește să ofere o soluție adecvată și receptivă la nevoile de consum și de producție de astăzi.

Alegerea caracteristicilor

Odată cu extinderea grupului de consum de produse de panificație, cererea consumatorilor pentru diversitatea caracterului drojdiei este, de asemenea, în creștere.

Din ce în ce mai mult, industria de panificație caută o mare varietate de caracteristici de drojdie pentru diferite scenarii de aplicare pentru a satisface nevoile consumatorilor globali. Pentru a satisface aceste nevoi în evoluție, Angel Yeast și-a rezervat o serie de resurse de drojdie cu caracteristici căutate și și-a îmbunătățit produsele de drojdie pentru a fi utilizate în făină.

În urma procesului său extins de cercetare și dezvoltare (R&D), a devenit clar că nevoile de producție ale industriei variază și, prin urmare, caută soluții superioare de drojdie cu conținut ridicat de zahăr și cu conținut scăzut de zahăr.

Prin urmare, Angel Yeast a stabilit o gamă largă de conținut de zahăr în noua sa drojdie uscată premium foarte activă pentru a oferi un produs inovator spațiului de panificație și a evidenția performanța sa îmbunătățită.

Drojdia bogată în zahăr se referă la produsele uscate de drojdie care sunt potrivite pentru alimente coapte cu conținut ridicat de zahăr. Angel Yeast a conceput noua sa drojdie Premium cu conținut ridicat de zahăr pentru aluat cu conținut de zahăr de 5-30% în formula sa.

Drojdia premium cu conținut scăzut de zahăr este aplicabilă pentru produsele de panificație cu conținut scăzut de zahăr. Produsul Angel Yeast poate satisface formule de aluat care necesită între 0-12% conținut de zahăr.

Pentru a îndeplini cerințele industriale, producătorul a dezvoltat produse de drojdie cu conținut ridicat de zahăr, care sunt rezistente la presiune osmotică ridicată și acizi organici slabi. Rezistența ridicată la presiune osmotică se referă la capacitatea unui ingredient de a combate conținutul ridicat de zahăr și sare, care inhibă fermentarea drojdiei.

Dacă utilizatorii industriali optează pentru drojdia obișnuită în formule bogate în zahăr și sare, vor necesita un timp lung de fermentare și vor avea un efect de fermentație slab. Angel Yeast a dezvoltat noile sale produse Premium Dry Yeast pentru a fi rezistente la zahăr și sare, pentru a rezolva această problemă și pentru a asigura o fermentație convenabilă, rapidă și de înaltă calitate.

Noile produse de drojdie cu conținut ridicat și scăzut de zahăr de la Angel Yeast sunt rezistente la șocul osmotic rece pentru a satisface cererea pieței din regiunile tropicale. Rezistența la șocul osmotic la rece, ceea ce înseamnă că produsele pot rezista la temperaturi scăzute, dar totuși ating o fermentație standard, este crucială în formulele care trebuie să adauge gheață și apă rece.

Brutarii industriali și utilizatorii de coacere acasă caută ingrediente de înaltă calitate și ușor de utilizat, care maximizează atractivitatea generală a produselor lor finite.

Angel Yeast se angajează, prin urmare, să îmbunătățească calitatea și adaptabilitatea drojdiei uscate în absența cutiilor de fermentare, a mixerelor și a altor echipamente și a făinii de calitate slabă. Drojdia uscată premium a producătorului de drojdie răspunde celor mai recente solicitări ale industriei pentru stabilitate, comoditate și alte proprietăți de dorit în livrarea produselor de panificație.

Abordarea provocărilor

Datorită utilizării pe scară largă a drojdiei în diverse aplicații de panificație, producătorii de drojdie se confruntă cu provocările obiective de a crea formule care să satisfacă cerințele mai multor medii și regiuni și diverse nevoi ale consumatorilor.

De exemplu, utilizatorii din regiunea ecuatorială, care se referă la zonele situate pe sau în apropierea ecuatorului, experimentează temperaturi ridicate și variații. medii de producție. Ca rezultat, ar trebui să adauge gheață pentru a controla temperatura aluatului și pentru a evita ca fermentația drojdiei să se producă prea repede.

Producătorii trebuie să dezvolte produse cu drojdie cu rezistență la șoc osmotic la rece pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă. Condițiile proaste de producție sunt o altă provocare cu care se confruntă brutarii din întreaga lume. În aceste scenarii, utilizatorii nu pot obține o fermentație bună cu drojdia standard.

Unele formule de pâine, cum ar fi brioșul tradițional de pâine franceză și panettoneul italian, sunt bogate în zahăr și ulei. Uleiul sau zahărul în exces pot afecta și fermentația drojdiei. Dotat cu conștientizarea diferitelor rezultate ale fermentației și a cerințelor specifice necesare pentru a produce o fermentație de calitate, Angel Yeast s-a asigurat că drojdia sa poate tolera uleiul și zahărul pentru a obține un efect de fermentație bun în formulele bogate în zahăr și ulei.

Clienții industriali trebuie să prelungească termenul de valabilitate al pâinii. Angel Yeast a dezvoltat produse care sunt rezistente la acizii organici slabi pentru a răspunde acestei cerințe din industrie. Pe de altă parte, brutarii care nu operează într-un cadru comercial își doresc diverse formulări.

Cu toate acestea, întrucât au un deficit de echipamente, spațiul de coacere necesită produse cu drojdie care se pot adapta la diverse condiții și formule de producție.

Tulpinile Angel Yeast provin din medii înalte, reci și din alte medii extreme, cum ar fi regiunea Himalaya. Producătorul de drojdie combină caracteristicile individuale ale tulpinilor sale de drojdie cu tehnologia pentru a le transforma în produse de drojdie care pot rezista la diferite condiții de producție.

Schimbând modul în care coacem

Prin îmbunătățirea calității produselor cu drojdie, industria se asigură că utilizatorii pot fermenta și produce pâine atrăgătoare în diferite scenarii și medii, rezultând o experiență de aplicare mai convenabilă și mai eficientă.

Noile soiuri de drojdie uscată premium extrem de activă de la Angel Yeast, cu conținut ridicat de zahăr și cu conținut scăzut de zahăr, sunt ingrediente de înaltă calitate, convenabile, rapide și stabile, care oferă o soluție solicitată pentru provocările globale de coacere și nevoile consumatorilor de astăzi.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *