Divan va deschide 20 de shaormerii in 5 orase

Andrei Iuordm;ut, antreprenorul de 33 de ani care detine grupul de restaushy;rante Divan ?si agentia de turism AA Travel, spune ca in termen de cinci ani ar putea deschide circa 20 de shaorshy;merii Divan Express, primul pariu cu acest segment fiind facut anul trecut prin investitia intr-o unitate in Piata Romana. Intr-un an de functioshy;nare, Divan Express-ul din Romana a inregistrat afaceri de circa un milion de euro astfel ca antreprenorul a decis sa schimbe ?si fostul restaurant Divan din centrul vechi tot intr-o shaormerie Divan Express. Investitia in unitatea din centrul vechi a fost de 0,3 milioane de euro.
Acum, Andrei Iuordm;ut spune ca are in plan extinderea conceputului la nivelul Capitalei, in termen de cinci ani lantul Divan Express putand ajunge la circa 20 de unitati.
Grupul de restaurante Divan ?si agentia de turism AA Travel, conshy;trolate de antreprenorul de 33 de ani Andrei Iuordm;ut, ?si-a bushy;getat pentru acest an afaceri de 6 mil. euro, in creordm;tere cu o treime fata de 2014. Andrei Iuordm;ut s-a lansat in business inca din timpul facultatii, cand facea inshy;termediere in comert dintr-o garshy;soniera din Bucureordm;ti. Ulterior a facut primii pa?si in turism, iar in 2009 a deschis in centrul istoric al Capitalei primul restaurant Divan alaturi de sotia sa.
Astazi, antreprenorul i?si conshy;censhy;treaza atentia pe businessul din Hoshy;Reshy;Ca ?si a ajuns la doua restaurante – unu cu specific turcesc sub brandul Divan ?si unu cu specific grecesc Meze Taverna – ?si doua shaormerii Divan Express.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *