Distribuitorul Eurest a atins pragul de 1000 de angajati

Eurest, filiala locala a grupului britanic Compass, specializat in servicii de alimentatie pentru companii, a ajuns in prezent la un numar de 1.000 de angajati in Romania ?si estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de circa 83 milioane de lei 19 milioane de euro , in creordm;tere cu 5% fata de anul precedent.
Ne propunem an de an o creordm;tere disciplinata, intrucat ne dorim un business stabil, de acee, targetul anual de creordm;tere organica este de 6-7%. Piata serviciilor in care operam este acum pe un drum drept catre mashy;turizare, de aceea am inceput sa investim mult in inovatie, in branduri noi de operare, in pregatirea persoshy;nalului, a declarat Evelina Nastasescu, managing director al Eurest Romania, companie care ?si-a inceput activitatea in anul 2001.
Pentru anul viitor, conducerea companiei Eurest Romania estimeaza o cifra de afaceri de 88 de milioane de lei.
Compania desfaordm;oara pe plan local activitati precum in zona de foodshy;sershy;vices administrare restaurante, baruri, cantine, cafeterii, fine dining, operatiuni de tip vending,catering pentru conferinte etc. , dar ?si softservices cleaning industrial ?si de birouri, landscaping, receptie, securitate .
Am avut contracte in care am inceput cu servicii de catering ?si treptat am obtinut ?si serviciile de cleaning sau vending. A trebuit mereu sa ne reinventam, la o anushy;mita perioada de timp, ca ?si concept sau imagine, pentru a putea pastra pasul cu cerintele clientului.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *