Din cauza Covid 19-Omicron, Biofach se amână în 26-29 iulie 2022

Din cauza Covid 19-Omicron, Biofach se amână în 26-29 iulie 2022

Potrivit unui comunicat emis de organizatori, târgurile BIOFACH și VIVANESS vor avea loc în perioada 26 – 29 iulie 2022.

Această nouă dată de vară pentru reunirea comunității internaționale de alimente organice și de îngrijire personală naturală și organică a fost stabilită pentru a răspunde solicitărilor multiple din partea expozanților înregistrați și a permite tuturor participanților să planifică cu încredere.

Decizia de a amâna perechea târgului și congresul BIOFACH și VIVANESS însoțitor din acest an a fost luată o singură dată, în strânsă consultare cu expozanții.

Între 26 și 29 iulie 2022, târgul va reflecta întregul lanț valoric de la Centrul Expozițional și va oferi din nou o varietate de neegalat, cu un accent riguros organic. A devenit un loc anual pentru comunitatea B2B pentru produsele alimentare organice și îngrijirea personală naturală și organică.

Ambele târguri vor avea loc în 2022 ca evenimente în persoană cu suplimente digitale. La evenimentul în persoană, expozanții, vizitatorii și reprezentanții mass-media vor experimenta gama cuprinzătoare de produse și servicii, pe lângă noile produse și tendințe etc.

Sectorul poate beneficia și online de prezentarea digitală a produselor și serviciilor expozanților, pe lângă utilizarea instrumentelor de comunicare și programare pentru a face rețea dincolo de evenimentul în persoană și, de asemenea, poate experimenta părți ale Congresului în formă digitală.

BIOFACH și VIVANESS vor avea din nou o combinație de momente dovedite și noi de oferit în 2022. De exemplu, Congresul BIOFACH va ilustra întrebarea relevantă din punct de vedere socio-politic a modului în care organicele pot face producția de alimente mai rezistentă și mai ecologică, ca parte a tema Organic.Climate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *