Delhaize face alimentele ”sănătoase” mai accesibile cu programul SuperPlus

Delhaize face alimentele ”sănătoase” mai accesibile cu programul SuperPlus

Delhaize își întărește acțiunile de a fi cel mai accesibil supermarket pentru oricine dorește să mănânce mai sănătos cu un nou program de loialitate revoluționar care sprijină atât o dietă echilibrată, cât și puterea de cumpărare a clienților.

Noul „Card Superplus” va oferi clienților economii automate de 5% până la 15% la peste 5.000 de produse cu un Nutri-Score de A sau B.

Prin acest program, Delhaize dă un semn clar că face tot ce poate pentru a ajuta clienții să dezvolte obiceiuri alimentare mai sănătoase printr-o dietă mai echilibrată, indiferent de bugetul lor.

Este una dintre  gamele pe care mărcile Ahold Delhaize le oferă pentru a aduce la viață o strategie sănătoasă și durabilă, încurajând și recompensând clienții pentru a face alegeri sănătoase.

În ultimii 20 de ani, nivelul de obezitate și exces de greutate a crescut, în ciuda faptului că mulți consumatori depun eforturi mari pentru a trăi mai sănătos și a avea o dietă mai echilibrată.

Delhaize dorește să contribuie la acest efort de a deveni o societate mai sănătoasă, mergând dincolo de a inspira clienții pentru a le oferi soluții foarte concrete. Lansarea programului SuperPlus este cel mai recent pas în acest efort.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *