Cursurile PGL reprezintă un grad ridicat de interes pentru cetățeni

Cursurile PGL reprezintă un grad ridicat de interes pentru cetățeni

Cursurile de formare profesională destinate persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale (PGL), s-au desfășurat chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ne bucură foarte mult interesul persoanelor din întreaga țară pentru aceste cursuri de formare profesională, pe care Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) le organizează.

Faptul că există atât de mule persoane care au înțeles că fiecare gospodărie țărănească își poate aduce aportul la dezvoltarea sustenabilă a comunităților rurale, prin valorificarea superioară a produselor locale și promovarea tradițiilor locurilor, ne determină să privim încrezători spre viitor.

Datorită solicitărilor primite din partea locuitorilor din Lunca de Jos, din județul Harghita, Agenția Națională a Zonei Montane, prin reprezentantul Oficiului de Dezvoltare Montană Toplița – consilier superior Gheorghe HÎRLAV, a organizat cursuri de formare profesională destinate persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale (PGL).

Alături de reprezentantul ANZM și de cei 26 cursanți, au participat reprezentanții Direcției Agricole Județene Harghita: dna. Zakarias Edit și dna. Blag Csill, precum si reprezentanții DSVSA Harghita: dl. Popovici Gabriel și dl. Istvan Robert.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *