Croco angajeaza 400 de salariati

Croco din Oneordm;ti judetul Bacau , cel mai mare producator roman de bisshy;shy;cuiti ?si sticksuri, incepe in acest an un proiect de investitii de peste 14 mil. euro in creordm;terea cashy;pashy;shy;citatii de proshy;ductie, dezshy;volshy;shy;tarea aducand cu sine creshy;area a 400 de noi locuri de munca.
In total, producatorul va ajunge anul viitor, atunci cand proiectul va fi tershy;minat, la 650 de angajati, fata de 250 cat are in prezent.
Prima faza a proiectului care neshy;ceshy;shy;sita o investitie de circa 7 mil. eushy;ro va fi realizata din fonduri proprii. Proshy;iecshy;tul va demara in martie ?si se va fishy;nashy;lishy;za in octombrie. Acesta consta in noi lishy;nii ?si hale de productie, in dezshy;volshy;tashy;rea capacitatilor. Iar penshy;tru urmashy;toashy;rea etapa de 7,5 milioashy;ne de euro aordm;shy;tepshy;tam sa vedem daca vom primi un ajushy;shy;tor de stat de circa 5 mishy;lioane de eushy;ro, a deshy;clashy;rat pentru ZF Damian Mereu, proshy;prietarul produshy;cashy;torului din Oneordm;ti.
Dezvoltarea capacitatii de proshy;ducshy;tie a fabricii din Oneordm;ti vine in conshy;textul in care Croco este lider pe segshy;mentele de sticksuri, crackers ?si brezel. De asemenea, comshy;pania cuafaceride peste 30 mil. euro anul trecut este prezenta in top trei jucashy;tori de pe segmentul biscuitilor dulci, noteaza Ziarul financiar.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *