Cris-Tim este Partener Platinium al Expo-Conferintei Interntionale Meat Milk 2017

Cris-Tim, una dintre cele mai mari companii de procesare a carnii din Romania, a devenit Partener Premium al Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk 2017, eveniment care se va desfasura in zilele de 25 si 26 mai la Hotel Alpin, din Poiana Brasov.
Compania va fi reprezentata de domnul Presedinte Radu Timis, acela care conduce Grupul de firme Cris-Tim, precum si Asociatia Romana a Carnii.
In aceasta calitate, de proprietar al companiilor Cris-Tim, domnul Radu Timis va sustine in sedinta generala din dimineata zilei de 26 mai comunicarea cu titlul Cris-Tim, drumul spre succes. In aceeasi zi, la Masa rotunda cu titlul Fermieri si Procesatori-Slugi sau parteneri ai Lantului de aprovizionare, care va fi televizata in direct de postul Agro TV partener media al evenimentului , domnul Radu Timis va reprezenta AsociatiaRomana a Carnii in dezbaterea care, cu siguranta, va fi cat se poate de furtunoasa.
Ca Partener Premium, participarea consistenta a companiei Cris-Tim va fi completata de standul pe care il va avea amenajat in sectiunea B2B-Expo. Potrivit domnului Radu Timis, la stand vor fi expuse produse din carne din clasa Premium-Clean Label, lactate Mandruta, produse ready meal, dar si vinuri din podgoria proprie. Detalii si inscrieri la eveniment, pewww.meat-milk.ro/conferinta.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *