Crama Ceptura lanseaza vinul Dominum Cervi

Crama Ceptura lanseaza vinul  Dominum Cervi

CRAMA CEPTURA isi completeaza sortimentele de vinuri de origine controlata Dealul Mare cu o noua gama de vinuri de exceptie – DOMINUM CERVI – un vin premiat cu medalia de aur.
Cupaj de calitate, destinat pasionatilor de vin si tocmai bun de pus pe masa de Sarbatori, Dominum Cervi se prezinta in trei sortimente: alb, rosu si roseacute;.Vinul a fostpremiatla Gala Premiilor de Excelenta Vinul.ro GastroArt.ro cu MAREA MEDALIE DE AUR.
Gama Dominum Cervi este rodul unui efort cumulat in care atentia, ambitia si cunostintele echipei noastre de oenologi Sergiu Vantu, oenolog si Federico Giotto, consultant s-au completat foarte bine cu integrarea unor noi echipamente de productie de ultima generatie, parte a unor investitii majore in retehnologizare. Dominum Cervi este destinat celor care apreciaza un vin de calitate superioara, premium, la un pret rezonabil. Cele trei sortimente rasfata cu fiecare strop iubitorii de vin si au fost gandite sa complimenteze cu succes ocaziile speciale de consum a declarat Marcel Grajdieru CEO Crama Ceptura .
Suntem convinsi ca noua gama Dominum Cervi va fi foarte bine primita de clientii nostri, calitatea acestor vinuri fiind deja apreciata la nivelul industriei, in cadrul unei competitii de prestigiu, a adaugat Marcel Grajdieru.
Vinul alb sec care a obtinut aprecierea unanima a juriului la Gala Premiilor de Excelenta Vinul.ro GastroArt.ro cu cupajul de Chardonnay Feteasca Regala imbina doua soiuri nobile, perfect armonizate intr-un vin elegant, cu o aroma florala ce aminteste de fanul proaspat cosit.
DOMINUM CERVI – Cabernet Sauvignon Feteasca Neagra este un vin rosu sec, realizat prin cupajarea a doua soiuri nobile. Cele mai expresive soiuri rosii din Dealu Mare si-au unit fortele pentru a aduce in pahare un vin puternic, bine definit, cu o structura ferma, dar totodata cu taninuri moi, catifelate. Bogatia aromelor, dintre care se disting notele de fructe negre, piele si sofran, fac ca vinul sa se asocieze perfect cu preparate mai pretentioase. Se asociaza perfect cu preparate condimentate pe baza de carne rosie sau branzeturi tari, maturate.
DOMINUM CERVI – Cabernet Sauvignon Merlot un vin roseacute; sec, cu un buchet ce prezinta note generoase de fructe de padure, cu adieri de petale de trandafir, completat de un gustcorpolent, cu o aciditateplacuta, care dezvaluiearomele complexe ale cupajului. Se servestebine racit, alaturi de salatesiaperitive, dar si de preparate mai sofisticatedin carne alba, pestesau sushi.
DOMINUM CERVI – Chardonnay FeteascaRegala – este un vin elegant, cu gustcatifelat, suavsitandru, ce dezvaluie note de citricesifructe tropicale. Recomandat a fi servit foarte bine racit, cupajul se prezintaexemplaralaturi de preparatedinpeste, fructe de mare sauchiar paste cu sosuri albe sisalateusoare.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *