Coprodev Plus-USA intra pe piata europeana cu utilaje de portionare

De portionarea precisa a branzeturilor depinde in mare masura eficienta productiei si a stabilirii unui raport corect intre pretul de productie si pretul de livrare. De mai bine de 20 de ani, compania americana Coprodev Plus produce echipamente de portionare destinate industriei alimentare, devenind un nume de referinta printre furnizorii de cuttere pentru branzeturi, informeaza DairyIndustries.
Linia de portionare Q-rings, dezvoltata in comun de Coprodev Plus si High Speed Toledo, functioneaza pe baza unei scale dinamice, fiind echipata cu conveier special.Precizia de taiere este de 0,75g, sub standardele internationale de eroare.La cerere, linia poate fi furnizata cu sistem de asigurare a curatarii, precum si de sterilizare.
Tehnologii americani au realizat si un sistem de incarcare a liniilor de portionare a branzeturilor care poate fi adaptat atat pentru propriile concepte, cat si pentru linii si echipamente ale altor companii.Capacitatea de incarcare este de 640 lb.
Pentru o incarcare mai lejera a liniei de portionare, sistemul poate fi prevazut cu un echipament de taiere primara, rezultand doua blocuri a cate 320 lb, fiecare.Realizat din structura metaliza de inox, sistemul este deosebit de rezistent, avand o foarte mare precizie de centrare pe axul transportorului.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *