Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Pambac de catre Popasul Trebes

Comunicat Popasul Trebes desfasoara activitati de comercializare a ingrasamintelor chimice, a cerealelor si a altor produse agricole, precum grau, porumb, orz etc.
Compania mai este activa pe piata inchirierii de bunuri proprii si pe piata serviciilor de transport rutier. Popasul Trebes detine compania Cerealcom SA, care este prezenta pe piata comertului cu ingrasaminte chimice, piata comertului cu cereale, grau, porumb ?si floarea-soarelui, ?si a prestarii de servicii in acest domeniu, respectiv receptionarea, depozitarea, conditionarea, uscarea ?si livrarea cerealelor, precum si pe piata inchirierii de bunuri proprii.
Pambac SA activeaza, in principal, pe piata productiei si comercializarii produselor de morarit faina de grau, tarate si malai , a painii si a specialitatilor de panificatie, a produselor zaharoase si de cofetariei etc.
Autoritatea de Concurenta a analizat aceasta operatiune ?si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata rom#515;neasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *