Conferinta Nationala Deordm;eurile de ambalaje: Tendinte vs. Eficienta

Comunicat Pe 16 mai, de la ora 10:30, te invitam la Conferinta Nationala Deordm;eurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta, care se va desfaordm;ura in pavilionul B2 din Romexpo-Bucureordm;ti, in cadrul Pack Expo 2018, expozitia de ambalaje ?si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est.
Evenimentul este organizat de Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa co-organizator ?siFederatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara FADI , in colaborare cuMinisterul Mediului.
Te provocam la o dezbatere pe teme de mediu, cu cele mai arzatoare subiecte ale momentului din domeniul managementului deordm;eurilor de ambalaje, dar ?si al inovatiilor ?si tehnologiilor folosite in productia de ambalaje ?si etichete. Vei afla care este stadiul implementarii PNGD, ce solutii exista pentru deblocarea proiectelor de investitii ?si a proiectelor operationale, care sunt modificarile legislative de ultima ora in ce priveordm;te taxa pe ambalaj, care este impactul modificarilor legislative in materie de ambalaje asupra industriei alimentare, dar ?sicum sa identifici masina de ambalare vacuum perfecta pentru businessul tau.
Conferinta va fi sustinuta de reprezentanti oficiali ai acestui sector ?si speakeri importanti din industria de ambalaje, printre care viceprim-ministrul ?si ministrul Mediului, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Gabriel Moiceanu, presedinte Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara FADI , Radu Timiordm;, presedinte Asociatia Romana a Carnii, Mihai Petre DELOITTE ROMAcirc;NIA , Mariel Petric, Managing Partner Cora Trade siDaniel Cotop, Head of Packaging Division Cora Trade. Vezi aici agenda evenimentului.
Inscrie-te ?si participa la conferinta!

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *