Conferinta Internationala infoPACK 2017 va avea loc la Poiana Brasov, in zilele de 9 si 10 noiembrie

Agentia infoGROUP Media Invest si revista infoPACK, anunta organizarea primei editii a Expo-Conferintei Internationale infoPACK, care va avea loc in zilele de 9 si 10 noiembrie la Hotel Alpin din Poiana Brasov. Subliniem ca evenimentul este susinut de Interpack-Dusseldorf, precum si de Asociatia Producatorilor de Utilaje de Ambalare din Germania.
La manifestare vor participa investitori, top-manageri, specialisti din packaging din Romania si strainatate, reprezentanti ai companiilor romanesti si internationale de profil, dar si reprezentanti ai beneficiarilor producatorilor si distribuitorilor de tehnologii, materiale si servicii din domeniul ambalajelor. Ca invitati speciali, la eveniment vor fi prezenti membri ai Guvernului
Romaniei, ai Parlamentului European, presedinti ai asociatiilor profesionale din Romania si Uniunea Europeana, atat din industria de ambalaje, cat si din industriile beneficiare.
Programul evenimentului va contine dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, darsi prezentari de tehnologii, produse si servicii care vor viza urmatoarele domenii:
Industrie Alimentara, Sustenabilitate, Reciclare, Etichetare, Tipar, Codificare, FM GC, Pharma, Ambalare industriala, Inovatie, Designetc.
Pentru a facilita accesul direct la informatia comerciala, in zonaExpovor fi amenajate standuri la care companiile isi vor putea prezenta direct, oferta de produse si servicii.
Evenimentul va avea un caracter interactiv, favorabil dialoguluiBusiness to Business, atat in timpul dezbaterilor, cat si in momentele deNetworking.
Informatii despre organizareaExpo-Conferintei Internationale infoPACK 2016, structura, program, speaker-i si teme, vor fi publicate in perioada urmatoare pe site-ul www.infopack.ro si laoffice@infogroup.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *