Concursul Cris-Tim te face superstar!

Pornind de la povestea Luizei fetita adorabila care a devenit o mica vedeta odata cu aparitia in spotul din 2002, Cris Tim cauta 8 copii care vor fi vedetele noului spot Salam Sasesc, prin intermediul campanieiCris-Tim te face superstar!
Provocarea campaniei:
Scrie pe blogul tau o postare in care sa-ti convingi cititorii parinti sa-si inscrie copiii in concursulCris-Tim te face superstar, folosindu-te de informatiile existente laacestlink.
Mai mult, demonstreaza ca orice copil are stofa de vedeta, asa ca orice copil merita sa fie inscris in concursul CrisTim si astfel sa aiba sansa de a fi urmatoarea vedeta a campaniei Salam Sasesc printr-o simpla argumentatie – 3 motive pt care orice copil poate fi vedeta, prin expunerea unei povesti inedite despre un copil cunoscut care are stofa de vedeta, printr-un video scurt cu copii talentati etc .
Mecanismul campaniei:
1.Scrie pe blogul tau, raspunzand provocarii de mai sus, cu link catrewww.superstar.cristim.rosi embed la clipul de mai jos:https://www.youtube.com/watch?v=Web4wcfTCDA
2.Pune articolul tau in formularul de mai jos.
Desfasurarea campaniei:
Perioada:18-31 martie, ora 23:59
Pe data de 4 aprilie,juriul format din doi reprezentatikooperativa 2.0 Cristian China-BirtasiAdela Parvu si reprezentantiiCris-Timvor anunta castigatorii, punctand respectarea briefului, creativitatea si implicarea in campanie.
Respectarea briefului- este de ajuns sa punctezi pe blog ce am spus la laquo;Mecanism campanieraquo;, conditii obligatorii pentru a intra la jurizare.
Creativitatea- articolul trebuie sa fie scrise intr-o forma cat mai atractiva. Apreciem si abordarile inedite, care sa creeze buzz.
Implicarea in campanie- daca scrii de mai multe ori dar atentie, cu moderatie, sa nu iti obosesti cititorii! , in modalitati diferite, si creezi interactivitate in jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tau.
Premiile campaniei:
Locul 1 – 100 euro
Locul 2 – 5 premii a cateun cos mare cu produse Cris-Tim
Puncte Blogal – Locul 1: 50 puncte, Locul 2: 5times;30 puncte
Nota:
Premiiile se vor acorda in termen de 30 de zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor;

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *