Compania de panificație Derpan a fost vândută

Compania de panificație Derpan a fost vândută

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Golden Foods Snacks SA preia Derpan SRL.  Golden Foods Snaks SA este o companie care prelucrează și conservă fructe și legume.

Aceasta produce și comercializează nuci, alune, semințe și fructe deshidratate atât sub brandul Elmas, cât și sub mărci ale terților (produse private label).   

Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse proaspete de patiserie. Activitatea companiei constă în fabricarea și comercializarea produselor de panificație ambalate cu termen lung de valabilitate – croissant, ștrudel și brioșe.  

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *