Colorant dispersabil în ulei cu nuanțe roz, din fructe și legume

Colorant dispersabil în ulei cu nuanțe roz, din fructe și legume

După cum informează FoodNavigator, grupul GNT a dezvoltat special pentru utilizarea în aplicații pe bază de grăsimi un colorant natural obținut din fructe și legume, care este cea mai recentă adăugare la o colecție de nuanțe dispersabile în ulei și care include și opțiuni de roșu, galben, portocaliu, albastru și verde.

Când lucrați cu culori pe bază de plante, diferite aplicații pot necesita diferite formate pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Gama EXBERRY® OD sunt de fapt culori pe bază de lichide realizate prin dispersarea particulelor mici, create printr-un proces unic de frezare în mai multe etape – în ulei de floarea soarelui.

Ca urmare, pot obține un efect de culoare omogen în aplicații pe bază de grăsimi, inclusiv acoperiri de înghețată, umpluturi de grăsime pentru biscuiți și praline, acoperiri compuse pentru cereale și biscuiți, amestecuri de condimente pentru gustări sărate și compuși de grăsime pentru decorațiuni de ciocolată.

Jana Reckter, Manager de produs la Grupul GNT, a declarat: „Aplicațiile pe bază de grăsime s-au dovedit istoric provocatoare pentru culorile vegetale, dar gama noastră extinsă EXBERRY® OD înseamnă că producătorii au acum mai multe opțiuni ca niciodată să creeze produse spectaculoase cu etichete curate și clare. Noul colorant este fabricat atât din fructe, cât și din legume și oferă o nuanță minunată de roz. ”

În plus față de gama de produse dispersabile în ulei, noul colorant este disponibil în formate diverse, inclusiv pulberi, lichide și pulberi micronizate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *