Coca-Cola Romania a avut in S1 afaceri de peste un miliard de lei

Coca-ColaHBC Romania, cel mai mare imbuteliator de bauturi, a raportat in primul semestru o cifra de afaceri de peste un miliard de lei circa 241 mil. euro , in creordm;tere cu aproape 18% fata de peshy;rioada sishy;milara a anului trecut.
Evolutia cifrei de afashy;shy;ceri vine in conshy;textul in care comshy;pashy;nia a raportat in prishy;mul semestru volushy;me mai mari cu peste10%.
In Romania, creordm;shy;shy;terea volushy;melor Coca-Cola HBC s-a acshy;censhy;tuat in al doilea trishy;mestru al anului, pershy;forshy;mantele pozitive fishy;ind sustinute de toashy;te produsele din porshy;tofoliu. Acesta este cel de-al ordm;aseshy;lea trimestru conshy;secutiv de creordm;tere penshy;tru comshy;pashy;nie, au declarat reprezentantii comshy;paniei care detine trei fabrici, in Ploieordm;ti, Timiordm;oara ?si Vatra Dornei, ?si are circa 1.500 de angajati.
Conform estimarilor ZF, anul acesta afacerile Coca-Cola HBC Romania s-ar putea apropia de 2,5 miliarde de lei.
La finalul anului, compania a rashy;portat o cifra de afaceri de 2,1 mishy;liarde de lei 472 mil. euro , in creordm;shy;tere cu 16% fata de anul precedent, marshy;cand astfel cel mai bun an din isshy;toria de 25 de ani a companiei de pe plan local.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *