CMC GRUP Broker de Asigurare participa la Meat Milk 2016

CMC GRUP Broker de Asigurareva participa la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk, manifestare care se va desfasura in zilele de 12 si 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul SUBFINANtARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri in calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru.
La eveniment, CMC GRUP Broker de Asigurare va fi reprezentata de domnul Marius Maier, Manager General si owner al companiei, acela care, in sedinta generala din dimineata zilei de 12 mai, va sustine o comunicare pe tema riscului in afaceri. Referindu-se la continutul comunicarii, domnul Maier ne-a declarat:
Afacerile, pe drumul lor, de la planuri, la rezultate, parcurg circuitul sinuos al realitatii de zi cu zi, insotite de o permanenta modificare, ajustare, rearanjare, regrupare a parametrilor luati in calcule sau planuri. Schimbarea ramane singura constanta. Adaptarea pare a fi ingredientul obligatoriu din AND-ul fiecarui antreprenor, insa, respectarea unor principii de business care guverneaza toate aceste schimbari, ramane ingredientul magic.
Astfel, elemente neprevazute, imprevizibile sau neglijate, pot afecta sau opri drumul de la investitie, la profit, respectiv, de la plan, la performanta. De aceea, in prezentarea mea, voi incerca sa ajut participantii sa inteleaga, pe o tema foarte sensibila, care afecteaza orice companie, cum se pot evalua, analiza si gestiona riscurile care pot modifica dramatic planurile antreprenorilor, angajatilor si, de ce nu, ale partenerilor de afaceri.
De noua ani, domnul Marius Maier este Manager General si owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare. In prezent, domnul Maier conduce o echipa de brokeri specializati, care gestioneaza programe de asigurare complexe. Datorita vastei experiente pe care o are in domeniul asigurarilor si al managentului de risc, Marius Maier este specialistul care poate oferi solutii complexe pentru orice tip de afacere. In ultimii trei ani, Marius Maier a depus eforturi semnificative pentru imbogatirea experientei in domeniul Managementului de Risc, si, incepand de anul trecut, a devenit trainer certificat in ISO 31000 Risk Management Standard de la G31000. 9In imagine, domnul Marius Maier, la editia din 2015 a Expo-Conferintei Internationale Meat Milk

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *