CHEP Romania vede oportunitati in industria alimentara din Romania

Gabriel Andronescu, country manager al furnishy;zorului de paleti CHEP Romania, spune ca avansul cererii de paleti este direct proportional cu creordm;terea volumelor de marfa paletizata ?si a numarului de produse SKUs , ceea ce poate reprezenta un barometru pentru mersul industriilor.
In general, creordm;terea cererii de paleti se observa atunci cand o companie i?si extinde productia fie datorita creordm;terii cererii domestice sau de la export pentru produsele existente, fie prin introducerea de noi produse pe piata. Domeniile in care se poate observa o creordm;tere a cererii de paleti sunt bauturile, produsele de curatenie, faina, zahar, ulei ?si ambalaje, spune managerul, care conduce businessul local al australienilor de la CHEP.
Furnizorul de servicii de inchiriere a pashy;leshy;tilor CHEP din Romania, parte a grupului ausshy;tralian Brambles cu afaceri globale de peste 5,6 mld. dolari ?si 17.000 de angajati, a realizat in primul trimestru o cifra de afaceri de 1,3 mil. USD 950.000 de euro , in creordm;tere cu 62% fata de aceea?si perioada a anului trecut. Evoshy;lushy;tia pozitiva a afacerilor se datoreaza atat clienshy;tilor noi intrati in portofoliul companiei, cat ?si exshy;pansiunii afacerilor colaboratorilor deja exisshy;tenti. Pana la finalul acestui an, CHEP mishy;zeashy;za pe o cifra de afaceri de 6,2 mil. dolari 4,5 mil. euro , dupa ce anul trecut i?si bugetase afashy;ceri de 3,4 mil. dolari aproximativ 2,5 mil. euro , informeaza Ziarul financiar.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *