Casa Petrus imbie clientii cu retete specifice romanesti

In aprilie 2015 a fost deschis restaurantul cu specific romanesc Casa Petrus, un local cu retete traditionale romanesti autentice si vinuri de calitate superioara. Restaurantul este situat in zona Mihai Eminescu – Piata Romana, vis-a-vis de locul unde era amplasat odinioara restaurantul sarpele Rosu. Restaurantul Casa Petrus este detinut de familia Dimitriu si a fost creat in memoria lui Petrus al carui nume il poarta , ultima persoana care l-a salutat pe regele Mihai inainte de plecarea sa in exil, in 1948.
Fiind un restaurant cu specific romanesc, Casa Petrus ?si-a propus sa ofere clientilor sai posibilitatea de a savura retetele traditionale romaneordm;ti, intr-o atmosfera relaxanta. Totodata, restaurantul ofera meniuri cu preturi speciale pentru pranz 15 lei , precum ?si preturi accesibile la toate produsele.
Ne dorim ca Restaurantul Casa Petrus sa atraga atentia tuturor clientilor dornici de mancare traditionala romaneasca autentica, intr-o cantitate indestulatoare, cu preturi mici, accesibile pentru toate buzunarele. De aceea, acordam o atentie deosebita calitatii ?si cantitatii mancarii, in egala masura. ordf;i pentru ca ordm;tim cat este de importanta o alimentatie sanatoasa, toate produsele noastre sunt proaspete si sanatoase, fiind preparate zilnic, a declarat Georgiana Dimitriu, managerul restaurantului Casa Petrus.
Casa Petrus detine retete speciale pentru prepararea puiului si a cozonacului, precum si papana?si preparati ca pe vremuri. Restaurantul ofera ?si muzica buna, asortata la mancare.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *