Carrefour și-a vândut participațiunea pe care a deținut-o la Ploiești Shopping City

Carrefour și-a vândut participațiunea pe care a deținut-o la Ploiești Shopping City

Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit asistență juridică fondului de investiţii NEPI Rockcastle în preluarea participației deținute de Carrefour în Ploiești Shopping City.

În urma acestei tranzacții, NEPI Rockcastle dobândește controlul exclusiv asupra centrului comercial situat pe DN1B. Tranzacția a fost finalizată în luna septembrie.

Mulțumim avocaților din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru că ne-au fost alături într-o nouă tranzacție de succes și au contribuit la implementarea acesteia în mod eficient și pragmatic”, a declarat Mihai Lințmaier, Group Investment LeadLawyer la NEPI Rockcastle.

Echipa multidisciplinară a Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit cumpărătoruluiasistență legat de aspectele care țin de drept imobiliar, în fazele de negociere și semnarea documentației tranzacției, prin contribuția Ioanei Georgescu-Mureșanu, ManagingAssociate, și a Simonei Iacob, Senior Managing Associate, aspecte de dreptul concurenței constând în obținerea autorizării din partea Consiliului Concurenței cu privire la tranzacție, princontribuția Florentinei Munteanu, Partener, și a lui Mihnea Radu, Managing Associate, precum și aspectele de drept societar, care au fost acoperite de Diana Fejer, Partener, Alexandru Ulici, Senior Associate, și Anca Olar, Senior Associate.

„Ne bucurăm să avem în continuare parte de încrederea NEPI Rockcastle, unul dintre clienții loiali ai Reff & Asociații, și oportunitatea să îi asistăm în proiecte complexe și solicitante”, a declarat Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de drept imobiliar.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *