Carrefour România a lansat Bringo-Serviciul de livrare în 30 de minute

Carrefour România a lansat Bringo-Serviciul de livrare în 30 de minute

Potrivit European Supermarket Magazine, Carrefour România și Bringo și-au consolidat parteneriatul cu lansarea unui serviciu de livrare rapidă în București și Iași și prin includerea mai multor zone de livrare în Mangalia, Craiova și Reșița.

Clienții din București și Iași, care locuiesc aproape de magazinele Carrefour Market, vor avea acces la noul serviciu de livrare de 30 de minute prin Bringo.

Extindere în omnichanel

Aplicația Bringo va acoperi acum 63 de magazine din rețeaua Carrefour România din 38 de orașe din țară. Clienții vor avea acces la peste 50.000 de produse din oferta retailerului la prețuri de magazin.

Cătălin Samara, COO Carrefour România, a declarat: „Viziunea noastră, axată pe omicanalitate deschide întotdeauna noi oportunități pentru noi. Căutăm să fim cât mai aproape de clienții noștri cu cele mai bune produse, cu obiectivul strategic de a oferi proximitate în toate mediile.

“Clienții noștri au o viață [rapidă], sunt deseori fugiți și de aceea este important pentru ei să aibă acces ușor și rapid la produsele noastre. Și dacă este important pentru ei, este important pentru noi. [. ..] Continuăm să [oferim] clienților noștri peste 90% din sortimentul magazinelor noastre fizice din Bringo, la prețul de raft. “

Serviciu de livrare rapida

Cei doi parteneri au lansat serviciul de livrare rapidă, disponibil în prezent în anumite zone din București și Iași, pentru a satisface cererea clienților.

Bringo va livra peste 10.000 de produse de la Carrefour Market, în doar 30 de minute de la plasarea comenzii, în vecinătatea magazinelor selectate incluse în planul de extindere din capitală și Iași. Costul de livrare de la aceste magazine este de 9,99 lei (2 €) pentru fiecare comandă.

O componentă importantă a noului serviciu de livrare rapidă din București, Iași și Mangalia este introducerea modelului de livrare hibrid, disponibil cu adăugarea de biciclete electrice la flota sa.

Mangalia, Craiova și Reșița

Pe de altă parte, din 12 august până la sfârșitul sezonului estival, românii de pe coastă vor avea ocazia să comande produsele Carrefour România prin Bringo, grație adăugării magazinului din Mangalia la serviciul Bringo.

În funcție de comandă și de apropierea de magazin, clienții pot beneficia de serviciul de livrare rapidă sau standard. Zona de livrare include stațiunile Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Neptun și Olimp.

Produsele vor avea același preț ca în magazinele cu o taxă suplimentară de livrare de 9,99 lei pe comandă pentru livrare de 30 de minute sau până la 17,99 lei pe comandă pentru livrare standard, care este procesată în termen de 90 de minute de la plasarea comenzii, în cazul de adrese care depășesc zona de „proximitate”. Tot din 12 august, Craiova și Reșița au fost incluse și pe harta Bringo.

Transport gratuit

Bringo desfășoară frecvent campanii gratuite de livrare, iar clienții din București și Iași și noile zone acoperite de serviciu pot obține livrări gratuite la primele lor comenzi prin introducerea unui cod la checkout.

Prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produsele Carrefour fără o suprataxă comercială.

Carrefour România este cel mai mare partener al Bringo, oferind clienților o gamă de peste 50.000 de produse disponibile în hipermarketuri și supermarketuri. Achizițiile sunt făcute de un personal shopper, care comunică în timp real cu clienții.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *