Carrefour respinge informațiile potrivit căcora va boicota Cupa Mondială din Qatar

Carrefour respinge informațiile potrivit căcora va boicota Cupa Mondială din Qatar

Presentation title goes here

Potrivit European Supermarket Magazine, Carrefour a declarat că informațiile conform cărora intenționează să boicoteze viitoarea Cupă Mondială de fotbal din Qatar sunt „știri false” și „fără temei”, retailerul adăugând că este „strâns angajat” în operațiunile sale din acea țară.

Săptămâna trecută, unele articole sugerau că un număr de sponsori ai echipei naționale a Belgiei, inclusiv ING Belgia, marca de bere Jupiler, curierul GLS și Carrefour, ar trebui să refuze alocarea biletelor, din cauza preocupărilor legate de drepturile omului.

Ca urmare, Carrefour a respins aceste afirmații, publicând o declarație pe site-ul său de operațiuni din Qatar, în care scria:

„Această știre falsă este nefondată. Grupul Carrefour și filialele sale nu sunt implicate în nicio acțiune de boicot a Cupei Mondiale din Qatar.

În calitate de companie care activează în Qatar, reiterăm aceeași poziție, cu angajament deplin și sprijin pentru Cupa Mondială din Qatar, precum și păstrând angajamentul ferm de a opera în Qatar, unde așteptăm cu nerăbdare să ne servim clienții și oaspeții valoroși ai viitoarei FIFA FIFA. Cupa Mondială Qatar 2022.”

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *