Carrefour Argentina a lansat checurile cu cocaina

Checuri comercializate sub marca grupului Carrefour din Argentina cu mentiunea quot;cocaina: 12 gramequot; in lista de ingrediente ce figureaza pe eticheta au declanordm;at o avalanordm;a de reactii ironice pe retelele de socializare, relateaza AFP. Grupul francez, care numara peste 500 de magazine in Argentina, ?si-a prezentat scuze, deplangand o quot;gluma de prost gustquot; din partea unui angajat al unui furnizor al lantului.
quot;De la Carrefour Argentina vrem sa liniordm;tim clientii noordm;tri, asigurandu-i ca nu exista niciun ingredient ciudat in checurile Carrefourquot;, scrie intr-un comunicat compania de mare distributie, care a retras imediat din magazine produsele cu o astfel de eticheta. quot;Pablo Escobar, din cer, probabil se gandeordm;te: oare de ce nu m-am gandit inaintequot;, ironizeaza pe Facebook Gustavo Ramirez.
Pe platoul postului de ordm;tiri C5N, prezentatorul a consacrat un sfert de ora informatiei, prezentand checurile camerelor de luat vederi. quot;Am vazut checuri cu marijuana, dar nu ?si cu cocainaquot;, a declarat el. quot;Pentru Carrefour, cocaina este legalizataquot;, afirma Liliana pe Twitter. quot;Daca ai cumparat un chec pe care scrie 12 grame de cocaina ?si aceasta nu exista, Carrefour ar trebui sa te despagubeasca pentru vanzare frauduloasaquot;, scrie la randul sau Daniel Litovsky pe aceea?si retea de socializare. In acest timp, alti utilizatori de Internet sunt ingrijorati de soarta angajatului care a facut aceast farsa, temandu-se ca acesta ar putea fi concendiat. Mai multe, pe www.zf.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *