Carlsberg reia fabricarea berii în mănăstirea Grimbergen din Belgia

Carlsberg reia fabricarea berii în mănăstirea Grimbergen din Belgia

Pentru prima dată în 200 de ani, Grimbergen Abbey va relua producția diferitelor beri în stil belgianinformează European Supermarket Magazine.

Grimbergen Abbey Brewery

Pentru aceasta, Carlsberg a construit o nouă fabrică de bere inovatoare în faimoasa mănăstire Grimbergen, lângă Bruxelles, pentru a continua moștenirea abației, care a început să fabrice acum 900 de ani.

Carlsberg a făcut echipă cu Abația Grimbergen pentru a proiecta noua instalație de producție, care va vedea berea fabricată în pereții abației. Fabricarea berii încetase la locul când clădirea a fost distrusă în timpul Revoluției Franceze.

Vorbind de la lansarea fabricii de bere Abbey, Cees ‘t Hart, CEO Carlsberg Group, a declarat: „Este o plăcere să fii aici la începutul următorului capitol al lui Grimbergen și să experimentezi ceea ce credem că va îmbogăți viitorul berii belgiene. “

Un preot a jucat rolul esențial

Părintele Karel Stautemas, furnizor la Abbey, a jucat un rol esențial în construirea noii facilități și s-a alăturat echipei de fabricare a berii ca Abbey Brewer.

Părintele Stautemas se angajează în prezent calificări în fabricarea berii, ceea ce îi va permite lui și colegilor săi părinți să continue moștenirea taților anteriori care produceau bere înainte de ei.

Comentând despre deschidere, părintele Stautemas a spus: „Noua microbărie este un loc pentru a reaprinde tradițiile trecute, la fel ca simbolul nostru Phoenix, avem întotdeauna puterea de a ne înălța din nou, dar de a adăuga și noi gândiri.

„Vrem să combinăm experiența noastră, aproape nouă secole, cu inovația în căutarea celor mai delicioase și unice fabrici de bere noi. Cred că microbăria ne permite să facem acest lucru, să explorăm și să experimentăm stiluri și ingrediente într-o atmosferă cu adevărat interesantă. . “

Centrul de experiență al fabricii de bere

Pentru a celebra redeschiderea, Grimbergen a lansat trei noi preparate – Grimbergen Magnum Opus Brut Beer, Grimbergen Ignis Quadruple și Grimbergen Astrum Pale Ale.

Grimbergen Abbey Brewery oferă, de asemenea, un bar și un restaurant, oferind vizitatorilor posibilitatea de a gusta berile și de a le asocia cu mâncăruri de la restaurantul Fenikshof.

Mai târziu în acest an, Grimbergen va deschide, de asemenea, un centru de experiență în fabrică de bere, care va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se cufunda în patrimoniul Grimbergen.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *