Carlsberg Marston’s Brewing Company își vinde operațiunile din UK

Carlsberg Marston’s Brewing Company își vinde operațiunile din UK

După cum anunță FoodManufacture, Carlsberg Marston’s Brewing Company (CMBC) urmează să vândă Berăria Eagle din Bedford, producătorului spaniol de bere S.A. Damm (Damm), cel mai cunoscut în Marea Britanie sub numele de bere Estrella Damm.

Berăria Eagle, care a fost vândută către Marston în 2017, când a achiziționat brațul de bere Charles Wells, va deveni prima fabrică de bere Damm din afara Europei continentale și doar a doua fabrică de bere Damm din afara Spaniei. Detaliile financiare ale tranzacției nu au fost dezvăluite.

CMBC și Damm au spus că lucrează împreună îndeaproape la tranziție și se așteaptă ca vânzarea să se finalizeze până la sfârșitul acestui an.

Toți cei 67 de angajați de producție care lucrează la Eagle Brewery se vor transfera la forța de muncă a lui Damm din Marea Britanie. Operațiunea logistică a CMBC din Bedford va continua din locația actuală pe șantier pentru aproximativ 12 luni, înainte de a se muta într-o nouă locație.

Ca parte a acordului, berile Eagle Brewery vor rămâne parte din portofoliul CMBC, variind de la berile mondiale Birrificio Angelo Poretti și Brooklyn Pilsner până la mărcile britanice de bere Hobgoblin și Wainwright.

Paul Davies, CEO, CMBC, a declarat: „Suntem încântați să putem împărtăși știrile despre acordul nostru cu partenerul nostru pe termen lung Damm, bazându-ne pe relația noastră de succes pentru a asigura prosperitatea fabricii de bere.

„Sunt recunoscător tuturor colegilor mei și omologilor lor de la Damm pentru colaborarea lor de-a lungul procesului de transformare a acestui acord în realitate.

Acest moment important pentru fabrică de bere, devenind prima fabrică de bere Damm în afara Europei continentale, a fost posibil datorită echipei strălucitoare și dedicate de la Berăria Eagle, pe care o vom sprijini pe tot parcursul tranziției.”

Demetrio Carceller Arce, Președintele Executiv, Damm, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm, împreună cu partenerul nostru CMBC, achiziția fabricii de bere Eagle și să urăm bun venit celor 67 de angajați ai fabricii de bere în familia Damm.

„Această înțelegere ne va consolida poziția pe piața din Marea Britanie și va ajuta la impulsionarea mărcii noastre în Marea Britanie, o piață cheie pentru creșterea internațională a companiei. Publicul britanic se poate bucura în prezent de produsele noastre în peste 10.000 de baruri și restaurante, o cifră pe care ne așteptăm să continue să crească în următorii ani.”

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *