Care sunt magazinele cu cele mai bune oferte la alimente

Un studiu realizat de HiperCom pe baza ofertelor din cataloagele promotionale ale marilor retaileri indica faptul ca supermarketul poate fi mai ieftin decat hard-discounterul. Un coordm; compus din 11 produse alimentare de baza poate costa, daca lum numai articole promovate, intre 62,09 lei ?si 64,84 de lei.
Studiul Consumer Basket realizat de compania de monitoring HiperCom pe baza ofertelor prezentate in cataloagele marilor lanturi de retail, indica faptul ca pretul unui coordm; de cumparaturi compus din 11 alimente de baza poate diferi semnificativ de la un lant de magazine la altul. Mai mult, cel putin din datele aferente lunii iunie, reiese ca poate fi mai ieftin sa cumperi de la supermarket decat la hard discounter, ultimele fiind teoretic cele mai ieftine magazine.
Mai precis, in perioada analizata, cel mai ieftin coordm; de cumparaturi- de 62,09 lei, putea fi cumparat din supermarketurile Billa, in timp ce la hard discounterul XXL Mega Discount coordm;ul costa 64,32 lei. Cel mai ieftin hipermarket, Carrefour, quot;afiordm;aquot; un pret per coordm; de 64,84 lei. Mai multe, pe http://www.economica.net/magazinele-cu-cele-mai-bune-oferte-la-alimente–la-hard-discounter-este-mai-scump-decat-la-supermarket_85198.html#ixzz39Pe4zZRL

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *