Campania de promovare a Punctelor Gastronomice Locale a depășit arealul montan

Campania de promovare a Punctelor Gastronomice Locale a depășit arealul montan

Cursul de formare profesională destinat persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale, desfășurat în sistem online, a reunit participanți din 13 județe ale țării, campania de promovare a Punctelor Gastronomice Locale susținută de Agenția Națională a Zonei Montane având ecou în toate colțurile țării, depășind arealul montan.

Acest curs se adresează oricărei persoane motivate de dorința de a face cunoscută gastronomia, tradițiile, frumusețile locurilor și ospitalitatea românească! Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului și Institutului Național de Statistică, activitatea Punctelor Gastronomice Locale se regăsește, potrivit Clasificării activităților din economia națională – CAEN Rev.2, în cadrul clasei 5610 “Restaurante”.

Punctul forte al cursului a fost schimbul de experiențe și bune practici, precum și contactele care s-au stabilit între participanți, utile în continuare pentru promovarea micilor afaceri pe care le vor dezvolta prin intermediul Punctelor Gastronomice Locale.

Agenția Națională a Zonei Montane felicită toți participanții și le urează mult succes în continuare!

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *