Brutariile PAUL aniverseaza 10 ani de joie de vivre in Romania

Comunicat Lantul de brutarii PAUL, destinatia preferata aromanilor care isi doresc produse de Patisserie si Viennoiserie frantuzeasca, sarbatoreste anul acesta 10 ani de la lansarea in Romania.Cuo cifra de afaceri de peste 9,3 milioane de euro in 2017, un conceptnou in 2018 – Bistro, PAUL marcheaza 10 ani in Romania cu multe premii oferite clientilor fideli.
De-a lungul timpului, brutariile PAUL i-au cucerit pe romani cu specialitati frantuzesti care imbina gustul gourmet, sofisticatcu acel je ne sais quoitraditional si atemporal. Mai mult, brutariile au devenit locul de relaxare ideal pentrumomente in familie sau intre prieteni, si destinatii de top pentru cei care iubesc traditia si cultura franceza, precum si deliciile specifice, populare in intreaga lume, savurate alaturi de o cafea aromataintr-o atmosferaboema.Printre cele mai apreciate produse PAUL se numara eclerurile, croissantele, in special Croissant Framboise Vanille, dar si Pain au chocolat.
Pentru a marca cei 10 ani alaturi de clientii sai, PAUL lanseaza o oferta aniversara. Astfel, pana pe 23 decembrie 2018, clientii vor putea achizitiona un eclersi o cafea la doar 10 lei si vor putea castiga premii saptamanale, dar si marele premiu, un city break la Paris, pentru 2 persoane.
Pentru fiecare oferta achizitionata, clientii vor primi un card aniversar care le va aduce, garantat, un produs PAUL la urmatoarea vizita in brutarii. Pentru premiile din cele 10 saptamani aniversare, dar si pentru premiul cel mare – un city break la Paris, clientii vor trebui sa introduca codul inscris pe cardul aniversar primit, pe www.paul10ani.ro pentru a intra automat in tragerile la sorti.
Dupa 10 ani pe piata locala, putem spune ca romanii apreciaza produsele frantuzesti si ca revin la noi pentru acel joie de vivrespecific, intr-o atmosfera eleganta. Nu puteam sarbatori altfel decat alaturi de clientii nostri; de aceea,le multumim ca ne sunt alaturi printr-o oferta aniversara si multepremii.
In plus, anul acesta am dorit sa le aducem si mai mult din spiritul Frantei si am transformat trei brutarii in locatii de tip Bistro – PAUL Universitate, PAUL Romana si PAUL Constanta -, un concept nou, care s-a bucurat de reactii foarte bune. Aici, clientii sunt intampinati de o echipa de ospatari cu un meniu nou, care includepreparate rafinate,precum pulpa de rata confiata – Confit de canard, file de cod la gratar – Cabillaud Royal de Meacute;diterraneacute;e sau preparate din vita, pui si porc, servite alaturi de un pahar de vin frantuzesc., a spus Ovidiu Albu, Administrator PAUL Romania.
Romanii se pot bucura de produsele PAUL in brutariile din tara, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti si Constanta, dar si prin serviciile de catering disponibil in Bucuresti si Cluj-Napoca siCandy Bar disponibil in Bucuresti si Constanta .

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *