Bonduelle a primit încă o dată titlul de Superbrand în România

Bonduelle a primit încă o dată titlul de Superbrand în România

Bonduelle este selectat și recunoscut, încă o dată, ca Superbrand în România. Este pentru a 7-a oară consecutiv când Bonduelle este validat ca Superbrand pentru categoria de Conserve și Legume Congelate, anunță compania.

Pentru consumatorii români, Bonduelle deține un nivel ridicat de awareness și este perceput ca un brand de top, cu produse de înaltă calitate.

Lista brandurilor eligibile pentru statutul de Superbrand a fost obținută în baza metodologiei internaționale Superbrands care cuprinde două etape importante.

 În prima etapă, Consiliul Superbrands, alcătuit din 30 de profesioniști din diferite industrii, precum management, marketing, publicitate, comunicare, branding, media, consultanță, a asigurat selecția calitativă a listei de branduri, evaluând 1.857 de branduri din 65 de categorii.

Criteriile luate în considerare în procesul de selecție au fost reputație, încredere, calitate și diferențiere pe piață. În urma acestei selecții, 1.039 de branduri calificate au fost incluse în cercetarea de piață, realizată de către Superbrands România cu sprijinul Ipsos, pe un eșantion reprezentativ de 1.500 de consumatori români, la nivel urban.

Lista completă a brandurilor desemnate Superbrands în ediția actuală a programului va fi publicată în cartea Superbrands România, 2021.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *