Bill Gates investește 600 de milioane de euro în rețeaua de retail Picnic

Bill Gates investește 600 de milioane de euro în rețeaua de retail Picnic

Picnic, un supermarket olandez online, a asigurat o investiție de 600 de milioane de euro pentru a accelera expansiunea sa europeană. Investitorii includ părțile interesate actuale și fondul Bill & Melinda Gates Foundation.

Picnic dorește să utilizeze fondurile suplimentare în principal pentru a accelera expansiunea sa în Franța și Germania și va investi în special în centre de realizare robotizate, vehicule electrice și o echipă de dezvoltatori de software. Mai mult, compania dorește să creeze un cadru care să satisfacă cererea în creștere – și să o facă mai durabil.

„A fost misiunea noastră să proiectăm un nou centru de distribuție a produselor alimentare care să fie nu numai durabil, ci și să transforme complet modul de a face produsele alimentare. Investim în continuare în creștere și tehnologie pentru a oferi clienților noștri cel mai bun serviciu posibil ”, a declarat cofondatorul Joris Beckers într-un comunicat de presă.

În afară de acționarii existenți, un nou nume celebru pe lista investitorilor din Picnic este Bill & Melinda Gates Foundation Trust, care administrează fondurile Fundației Bill & Melinda Gates – inclusiv capitalul oferit de miliardarii Warren Buffet și Walmart .

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *