Beyond Meat anunță noi înțelegeri cu marile rețele de fast food

Beyond Meat anunță noi înțelegeri cu marile rețele de fast food

Beyond Meat a anunțat rezultate trimestriale ușor dezamăgitoare, pentru finalul anului 20202, informează RetailDetail. Cu toate acestea, producătorul de alternative de carne a anunțat noi înțelegeri cu McDonald’s și Yum !, proprietarul KFC și Taco Bell, printre altele.

Presiunea prețului

Pentru Beyond Meat, veniturile au crescut cu 3,5%, până la 101,9 milioane de dolari (84 milioane de euro) în ultimul trimestru. Dar pierderea netă ajustată a fost de 21,4 milioane de dolari (17,6 milioane de euro), substanțial mai mare decât cei 452.000 de dolari (373.000 de euro) din aceeași perioadă a anului trecut.

A însemnat că performanța companiei în ultimul trimestru a fost semnificativ mai slabă în comparație cu restul anului. Pentru întregul an, vânzările au crescut cu aproape 37%.

„Creșterea cererii din partea clienților cu amănuntul, care a caracterizat etapele timpurii ale pandemiei, pe măsură ce consumatorii s-au mutat brusc către un consum mai mare la domiciliu, s-a moderat”, este modul în care Beyond Meat clarifică declinul.

MarketWatch indică, de asemenea, creșterea presiunii asupra prețurilor din partea competitorului principal Impossible Foods. Pentru a treia oară în mai puțin de un an, industria din industrie și-a redus recent prețurile semnificativ.

Colaborarea cu diverși parteneri

La scurt timp după ce Beyond Meat și-a publicat rezultatele, compania a anunțat, de asemenea, două noi acorduri de parteneriat.

În următorii trei ani, producătorul american de înlocuitori de carne va fi furnizorul preferat al McDonald’s pentru un nou burger vegetal.

Aceștia vor fi testați la nivel mondial pe mai multe piețe deservite de lanțul de fast-food. Ambele părți doresc, de asemenea, să dezvolte împreună produse pe bază de plante, inclusiv alternative la pui, porc și ouă.

De asemenea, Beyond Meat a semnat un acord cu Yum! pentru a co-crea meniuri pe bază de plante pentru lanțurile de fast-food KFC, Pizza Hut și Taco Bell. Luna trecută, Beyond Meat și PepsiCo au anunțat, de asemenea, un parteneriat pentru a dezvolta gustări pe bază de plante.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *